Nieuwsbericht

Locatie Basisschool de Nieuwe Linde

In de nieuwsbrief gaven we al eerder aan dat we in gesprek zijn met de gemeente Oisterwijk over de huisvesting van onze nieuwe school. In de zomerperiode hebben er diverse gesprekken plaats gevonden en is er inmiddels een persbericht gepubliceerd met de huidige stand van zaken. In goed overleg met de gemeente en Stichting BOOM is uitgesproken dat de locatie voor basisschool de Nieuwe Linde aan de Postelein ligt (de huidige locatie van basisschool De Molenhoek).

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

    Naam:

    E-mailadres:

    Ik heb interesse als:
    OuderProfessional

    Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt om contact met u op te nemen en u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.