BSO/VSO

Kinderopvang? Kindontwikkeling!
Humankind

Kinderen zijn ontdekkingsreizigers. Van nature nieuwsgierig en met iedere stap onderweg naar zoveel mogelijk zelf doen, denken en beslissen. Op de eigen manier, in eigen tempo, alleen of samen met anderen. Onze buitenschoolse opvang is een mini-maatschappij, waar je kind leert samenleven en samenwerken. En zichzelf te zijn en te blijven, ook of misschien wel juist in de groep.

 Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang van Humankind zijn een vertrouwde plek waar kinderen kunnen spelen, groeien, ontdekken, zich ontwikkelen en tot zichzelf kunnen komen. Bij ons ontdekt je kind zichzelf, zijn of haar talenten en stap voor stap een stukje van de wereld. Ons aanbod voor je kind is veelzijdig, vakkundig onderbouwd en gericht op zijn of haar optimale ontwikkeling.

Humankind vormt samen met de nieuwe basisschool De nieuwe Linde een unieke combinatie van kinderopvang en onderwijs. Wij vinden elkaar in onze visie op kinderen en hun ontwikkeling, wat maakt dat we je kind van de babyjaren tot de brugklas een natuurlijke, vertrouwde omgeving kunnen bieden. Zo kan het met vriendjes (op)groeien: samen naar naar school en later ook samen spelen op de BSO! De gesprekken met de gemeente voor een BSO locatie op de Nieuwe Linde zijn in volle gang.

Tot die tijd is je kind van harte welkom op onze andere locaties in de directe omgeving.

BSO Dribbel
Naschoolse opvang
4-8 jaar
Lavendel 7
5061 WB Oisterwijk
Geopend ma-di-do

BSO/VSO Het Kompas
Voor- en naschoolse opvang
4-12 jaar

Lavendel 3
5061 WB Oisterwijk
Geopend ma t/m vrij

Meer weten? Neem contact op via 073 711 9400 of regiomiddenbrabant@humankind.nl. Maak een afspraak en kom gerust eens langs!