Nieuwsbericht

Aanmelden leerlingen

Na ons laatste nieuwsbericht, waarin we bekend maakten dat de minister officieel toestemming gaf voor het openen van basisschool de Nieuwe Linde, kunnen we nu bekend maken dat het vanaf nu mogelijk is om uw kind aan te melden op onze school!*

Hiervoor is een informatiepakketje beschikbaar met daarin de concept-schoolgids, ons aannamebeleid en een aanmeldformulier. In onze concept-schoolgids kunt u lezen hoe we onze missie en visie concretiseren in het onderwijs.

Bent u op een van de ouderbijeenkomsten geweest, dan ontvangt u van ons dit informatiepakketje. Ook ouders die interesse hebben in onze school, maar nog geen ouderbijeenkomst hebben kunnen bijwonen kunnen contact met ons opnemen.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

* Gezien de oprichtingsfase van onze school, is het schoolondersteuningsprofiel nog niet definitief vastgesteld. Voor kinderen met een ondersteuningsvraag geldt dat wij de aanmelding pas in behandeling kunnen nemen, zodra het schoolondersteuningsprofiel met het samenwerkingsverband Plein013 is vastgesteld.

    Naam:

    E-mailadres:

    Ik heb interesse als:
    OuderProfessional

    Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt om contact met u op te nemen en u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.