Nieuwsbericht

Even voorstellen: Marjo

In onze vorige nieuwsbrief konden wij al melden dat wij drie fantastische leerkrachten hebben gevonden die samen met ons de Nieuwe Linde op gaan starten! De komende weken stelt het nieuwe team zich graag aan jullie voor. Vandaag is het de beurt aan Marjo, ze heeft veel ervaring in het basisonderwijs zowel in de onderbouw, middenbouw als bovenbouw en veel expertise op het gebied van sociaal emotioneel leren.Kom meer over haar te weten en bekijk haar filmpje.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

    Naam:

    E-mailadres:

    Ik heb interesse als:
    OuderProfessional

    Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt om contact met u op te nemen en u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.