Nieuwsbericht

Beplanten van moestuin op de buitenleslocatie

Onlangs hebben wij met enkele leerlingen de moestuin op de buitenleslocatie van de Nieuwe Linde aangeplant. Kinderen uit de hogere groepen waren enthousiast aan de slag met het maken van een rek voor de bramen en frambozen. De jongere kinderen waren fanatiek met het planten van bessenstruiken, aardbeien en andere plantjes en liepen heen en weer met gietertjes met water uit de grondwaterpomp. Mooi om te zien hoe natuurlijk het contact maken verloopt, wanneer je met elkaar aan de slag bent. Het was een leuke manier om elkaar al een beetje te leren kennen én al te werken aan een fijne tuin voor de school. Ook ouders staken de handen uit de mouwen en maakten kennis met elkaar.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

    Naam:

    E-mailadres:

    Ik heb interesse als:
    OuderProfessional

    Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt om contact met u op te nemen en u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.