Nieuwsbericht

Aanmelden voor de zomervakantie

In de afgelopen maanden hebben wij voor de leerjaren 1 tot en met 7 aanmeldingen mogen ontvangen. Eerder informeerden wij u via de nieuwsbrief over de aanmeldprocedure, die terug te vinden is op de website. Deze procedure kan enkele weken in beslag nemen, omdat er informatie moet worden opgevraagd. De wettelijke termijn hiervoor bedraagt 6 (tot 10) weken.

Nu het einde van het schooljaar nadert, willen wij u erop wijzen dat het belangrijk is om uw kind tijdig aan te melden, zodat wij de aanmeldprocedure vóór de zomervakantie kunnen doorlopen. We vragen u daarom om de aanmelding per start van het volgend schooljaar niet later dan 27 juni in te dienen (voor kinderen met extra ondersteuningsbehoefte bij voorkeur eerder).

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

    Naam:

    E-mailadres:

    Ik heb interesse als:
    OuderProfessional

    Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt om contact met u op te nemen en u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.