Nieuwsbericht

Instroom gedurende het volgende schooljaar

Omdat onze school per september opent, ontstaat de (unieke) situatie dat de school voor álle kinderen nieuw is. Wij vinden het belangrijk om kinderen de tijd te geven om hun draai te vinden binnen de school, rustig te wennen en samen een groep te gaan vormen. Om onze kinderen en leerkrachten hiervoor de rust en ruimte te geven, kiezen wij ervoor om instroom gedurende het aankomend schooljaar alleen te laten plaatsvinden na de kerstvakantie, na de voorjaarsvakantie en na de meivakantie. Een uitzondering hierop zijn de kinderen die in de loop van het schooljaar vier jaar worden en kinderen die instromen als gevolg van een verhuizing.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

    Naam:

    E-mailadres:

    Ik heb interesse als:
    OuderProfessional

    Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt om contact met u op te nemen en u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.