Nieuwsbericht

De opening

Op 6 september werd de school geopend voor de leerlingen. Wat was het een feestje om die dertig vrolijke, wat gespannen gezichtjes te zien! We konden nu écht gaan beginnen! We wilden de dag een feestelijk tintje geven, zonder het voor de kinderen onrustig te maken. Immers, een eerste dag op een nieuwe school, in een nieuwe klas en met nieuwe leerkrachten is echt wel even spannend! Er was daarom op deze dag veel ruimte om elkaar te leren kennen, maar ook kwam burgemeester Hans Janssen even langs op deze bijzondere dag.

De burgemeester bezocht alle klassen en maakte overal even een praatje. Daarna speelde hij in onze gezamenlijke ruimte op de piano ‘lang zal hij leven’ en natuurlijk zongen we allemaal mee. Van elke groep mocht iemand een lintje doorknippen, zodat de aula van drie kanten tegelijk geopend werd. Ook was er nog een glaasje kinderchampagne, wat de kinderen overigens wel feestelijk maar niet echt lekker vonden.
Het wat drukkere openingsfeest was op 10 september, na de eerste schoolweek. Voor deze gelegenheid werden alle vrijwilligers uitgenodigd die in de afgelopen twee jaar hun steentje hebben bijgedragen aan de totstandkoming van de Nieuwe Linde. Maar ook ouders, buurtbewoners en maatschappelijke partners waren hierbij uitgenodigd om samen het glas te heffen en een kijkje te nemen in de school.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

    Naam:

    E-mailadres:

    Ik heb interesse als:
    OuderProfessional

    Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt om contact met u op te nemen en u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.