Nieuwsbericht

De eerste weken voor de Dippers

Spelen is dé manier waarop jonge kinderen leren en dit doen we bij de Dippers dan ook het grootste deel van de dag. Binnen of lekker buiten. Iedere dag is het weer een feestje om te zien met welke ideeën en initiatieven de kinderen komen en hoe ze deze samen tot stand brengen. In de afgelopen twee weken hebben de Dippers zelf een knikkerbaan gemaakt. Ook maakten ze een treinbaan helemaal tot aan de aula en de Kiko’s hielpen mee met tellen hoeveel stukken erin zaten. Ze ontdekten de knutselkar, met allerlei materiaal om zelf tot creatieve ideeën te komen. Ze knutselden met ‘afval’karton; van zwaard tot mondharmonica. Ze bouwden een winkel in de bouwhoek met een échte kassa. Hierin werden boodschappen gedaan om groente en vlees te halen voor de herbivoren en carnivoren in de eerder gemaakte dinotuin. Er is iedere dag iets nieuws te ontdekken!

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

    Naam:

    E-mailadres:

    Ik heb interesse als:
    OuderProfessional

    Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt om contact met u op te nemen en u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.