Nieuwsbericht

De eerste weken voor de Kiko’s

Ook bij de Kiko’s is in de eerste weken al heel veel gedaan; zij hebben hard gewerkt in de moestuin, waren druk aan het meten hoe lang verschillende voorwerpen zijn en waren al volop bezig met het lezen; voor de één nog helemaal nieuw terwijl de ander al heel vlot leest. In de klas hebben zij een heerlijke leeshoek, maar ook de tipi en de stilteplekjes in de aula zijn favoriete leesplekken! De kiko’s maakten ook al kennis met een aantal vaste bewoners van onze school; de wandelende takken in hun groep waarvoor door de kinderen al mooie naambordjes gemaakt zijn en de wormen in het wormenhotel in de aula die gevoerd worden met ons groenafval. Ook is er allerlei lekkers gemaakt in de schoolkeuken!

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

    Naam:

    E-mailadres:

    Ik heb interesse als:
    OuderProfessional

    Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt om contact met u op te nemen en u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.