Nieuwsbericht

De eerste weken voor de Mingo’s

Er is al hard gewerkt in de eerste weken voor de Mingo’s. Toch ervaren veel Mingo’s dit niet zo; ‘je hoeft hier maar heel weinig echt te werken’ benoemde één van de kinderen. Want leren hoeft niet altijd uit een boekje. Zo hebben de Mingo’s volop tafeltjesrace gedaan op het speelplein en werden de tafels ook geoefend met hinkelpaden van stoepkrijt. Ze hebben al heel wat leesmeters gemaakt, in een zelf gekozen boek dat aansluit bij hun eigen interesse. Ook was er een strategieles met spellen, een tekenles over de zonnebloemen van Vincent van Gogh in de schooltuin en een gymles over samenwerken samen met de Kiko’s. Net als de Kiko’s hebben alle kinderen in de klas hiervoor op een andere basisschool gezeten. Het is dus best even wennen aan de nieuwe school, nieuwe klas, nieuwe kinderen, nieuwe leerkracht en nieuwe manier van werken. Veel aandacht is er daarom voor de groepsvorming, elkaar leren kennen en je fijn voelen in de groep.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

    Naam:

    E-mailadres:

    Ik heb interesse als:
    OuderProfessional

    Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt om contact met u op te nemen en u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.