Nieuwsbericht

Informatiebijeenkomst ouders

Update: gezien het aantal aanmeldingen dat wij inmiddels hebben ontvangen, blijkt het niet mogelijk om iedereen tegelijkertijd te ontvangen. We hebben daarom besloten om een extra bijeenkomst te organiseren en de aanmeldingen te verdelen. Eén bijeenkomst is specifiek bedoeld voor kinderen die nieuw instromen in het basisonderwijs (kinderen < 4 jaar) en één bijeenkomst voor zgn zij-instroom leerlingen (kinderen > dan 4 jaar).

We hebben inmiddels al diverse vooraanmeldingen ontvangen via onze website. Ook hebben we al verschillende gesprekken gevoerd met geïnteresseerde ouders. Om geïnteresseerde ouders te kunnen informeren over (de voortgang van de ontwikkeling van) onze school zullen wij na de zomervakantie een eerste informatiebijeenkomst houden. Inschrijven voor deze bijeenkomst op donderdag 17/24 september (vanaf 20:00 uur) is vanaf nu mogelijk via onze website. Later in het schooljaar volgen nog meer ouderbijeenkomsten om ouders te blijven informeren over de komst van basisschool de Nieuwe Linde in het schooljaar 2021-2022.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

    Naam:

    E-mailadres:

    Ik heb interesse als:
    OuderProfessional

    Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt om contact met u op te nemen en u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.