Informatiebijeenkomst ouders

Update: gezien het aantal aanmeldingen dat wij inmiddels hebben ontvangen, blijkt het niet mogelijk om iedereen tegelijkertijd te ontvangen. We hebben daarom besloten om een extra bijeenkomst te organiseren en de aanmeldingen te verdelen. Eén bijeenkomst is specifiek bedoeld voor kinderen die nieuw instromen in het basisonderwijs (kinderen < 4 jaar) en één bijeenkomst voor zgn zij-instroom leerlingen (kinderen > dan 4 jaar).

Om geïnteresseerde ouders te kunnen informeren over (de voortgang van de ontwikkeling van) onze school zullen wij na de zomervakantie een informatiebijeenkomst houden. Inschrijven voor deze bijeenkomst op 17/24 september (vanaf 20:00 uur) is vanaf nu mogelijk.

Het aantal plekken zal, in verband met de corona richtlijnen, wellicht nog beperkt zijn. Wij zullen de aanmeldingen op basis van volgorde in behandeling nemen en indien nodig een extra bijeenkomst organiseren.

U ontvangt van ons een bevestiging met nadere informatie.

Inschrijven

Naam:
E-mailadres:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
Leeftijd van uw kind/kinderen:
Komt met hoeveel personen:
Heeft u specifieke vragen die we zeker moeten beantwoorden tijdens de bijeenkomst?
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt om contact met u op de nemen en u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.