Nieuwsbericht

Ouderbijeenkomsten online

In verband met de aangescherpte corona maatregelen hebben wij besloten de geplande informatiebijeenkomsten online aan te bieden. We vinden het jammer u op dit moment niet in persoon te kunnen ontmoeten omdat wij juist het persoonlijk contact zo belangrijk vinden.

Naast het verstrekken van informatie over ons onderwijsconcept vinden wij het belangrijk om met ouders in gesprek te gaan. We kiezen er daarom voor om deze online bijeenkomsten klein te houden zodat, interactie mogelijk is en na de algemene presentatie persoonlijke gesprekken kunnen plaatsvinden in deel-sessies.

Aanmelden voor een informatiebijeenkomst kan via onze website.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

    Naam:

    E-mailadres:

    Ik heb interesse als:
    OuderProfessional

    Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt om contact met u op te nemen en u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.